Începe să înveţi engleza. Cum? Te vom învăţa 1000 cel mai frecvent folosite cuvinte în engleză, cu metoda naturală pe care copiii o folosesc ca să înveţe prima lor limbă. Vei învăţa online în navigatorul tău de internet. Vei începe să înţelegi majoritatea limbii engeleze sau îţi vom da banii înapoi.

Fă clic aici ca să dai drumul la video:"Prietenii tăi vor fi foarte surprinşi când îşi vor da seama că dintr-o dată înţelegi cântece, texte, filme şi că poţi poţi comunica eficient în engelză..."

Ca să ne încerci metoda te rog fă click AICI.
Versiune demo a platformei noastre
Introdu aici emailul tău. Confidenţialitatea ta e importantă pentru noi.


Ce face metoda 1000 de cuvinte atât de simplă, accesibilă şi eficientă?Concentreză-te pe a înţelege. Te învăţăm numai de ce ai cel mai mult nevoie ca începător în engleză. E foarte diferit comparativ cu alte metode care încearcă să înveţe un începător totul în acelaşi timp: cum să vorbeşti, gramatică, vocabular, pronunţare etc. Înţelegerea este cea mai folositoare abilitate, şi ţi-o putem da cel mai repede (alte abilităţi au nevoie de mai mult timp pentru a fi dezvoltate).
Entusiasm – pentru că poţi vedea rezultatele. E uşor să vezi rezultate foarte repede pentru că te învăţam numai cuvintele care sunt cel mai frecvent dolosite în engleză. Datorită acestui fapt o să vreţi să învăţati tot mai mult pentru că o să vedeţi că funcţioneză! Majoriatea metodelor nu se concentrează pe a vă da un rezultat concret, ci pe o joacă generală cu limba. Metoda noastră e o excepţie.
Învaţă cuvinte ca şi copiii – prin expunere aleatoare. E modul natural de a reţine fără a încerca să înveţi intenţionat. Aşa învăţăm prima noastră limbă. E acelaşi mecanism pe care îl foloseşti deja în subconştient ca să îţi aminteşti reclame de la televizor şi slogane ale companiilor. Vei întâlni cuvântul la intervale de timp aleatoare şi îl vei asocia în acelaşi timp cu înţelesul şi cu pronunţarea
Te învăţam fiecare cuvânt de câte ori ai nevoie să îţi fie prezentat ca să ţi-l aminteşi. Această metodă calibrează viteza cursului la nevoile tale personale. Numărul de interacţii cu fiecare cuvânt necesare pentru memorare e diferit pentru fiecare persoană (am acordat atenţie specială acestui fapt când am creat sistemul). Ai nevoie de 15 expuneri aleatoare la cuvântul „have”? Sigure. Ai nevoie de 8 pentru „do”? Nici o problemă!
Te învăţăm numai cuvintele pe care nu le ştii încă. După ce ai învăţat un cuvânt – nu ţi-l voi mai arăta decât dacă vrei să îl vezi din nou. Alte metode nu se adaptează la stilul de a învăţa individual, de mult ori irosind mult timp pe lucruri pe care le ştii deja, şi lasă prea puţin timp pentru lucruri pe care nu le ştii. Acest sistem ţine evidenţă de cuvinte pentru time, nu trebuie decât să te relaxezi şi să absorbi cuvintele noi.
Soluţia noastra e accesibilă online printr-o platformă e-learning, ceea ce înseamnă că înveţi pe o pagină de internet specială. După ce ai primit login-ul şi parola, eşti gata să înveţi (nu trebuie descărcare, instalare sau trimitere prin poştă, ai acess uşor şi instant!). Nu trebuie să ieşi din casă şi să mergi la o sală de curs, nu trebuie nici măcar să ai cunoştinţe tehnice ca să foloseşti sistemul nostru – după ce intrii cu loginul, pagina noastră de internet e gata să te ducă în aventura de descoperire a limbii engleze.
Soluţia noastră îţi va economisi mulţi bani. Dacă ne compari metoda cu a învăta cuvinte într-o limbă străină într-o şcolă – cu noi le vei învăţa aproape pe gratis. Chiar dacă pe urmă vrei să mergi la o şcoală de limbi străine – cele mai frecvent utilizate 1000 de cuvinte te va pregăti strălucit pentru această sarcină. Vei fi FOARTE înaintea majorităţii. Datorită metodei noastre poţi (pentru preţul a două ore private) face un pas de o milă în engleza ta.
Inspirat de Principiul Pareto (regula 80/20). Metoda acesta optimizează cum îţi foloseşti timpul – studiezi cele mai frecvent folosite cuvinte, îţi dezvolză cum îţi foloseşti timpul – studiezi cele mai frecvent folosite cuvinte, îţi dezvolţi cea mai folositoare abilitate, de a înţelege, poţi învăţa oricând şi de oriunde, în ritmul tău, şi vei învăţa numai cuvintele pe care încă nu le ştii. Urmează principiul frecvent folosit în afaceri numit regula 80/20 inventată de economistul italian Pareto.
Tot ce ai nevoie pentru a înţelege cuvintele e inclus în soluţia noastră.
Cele mai uzuale înţelesuri în româneşte, ortografia şi pronunţarea orală a unui vorbitor nativ pentru fiecare cuvânt. Experienţele vizuale şi auditive sunt integrate ca să vă intensifice experienţa de învăţare şi înţelegere.
Îţi garantăm satisfacţia.
Suntem atât de siguri că vei fi ferecit cu rezultatele încât dacă nu eşti complet satisfăcut, indiferent de motiv, contactează-ne şi îţi vom da toţi banii înapoi, până la un an după data cumpărării. Mii de clienţi satisfăcuţi sunt dovada vie că această metodă e un mod grozav de a începe să înveţi engleza!


Vrei să ştii preţuri, modalităţi de plată şi alte detalii? Fă clic mai jos:


Cum să comanzi access la cursul de 1000 de cuvinte?